Нова школа для маленьких жителів села Підгороднього Тернопільського району

Нова школа для маленьких жителів села Підгороднього Тернопільського району

Село є колискою українства, а його жителі – носіями кращих українських традицій. Проблеми села завжди є і будуть пріоритетами нашого буденного життя. Не виключенням стала і громада села Підгороднього, де у зв’язку з відсутністю шкільного закладу батьки вимушені возити дітей в м. Тернопіль і сусідні села.

З ініціативи жителів села виникла ідея щодо нового будівництва загальноосвітньої школи першого ступеня з дошкільним закладом, яку підтримав уряд України. Тому у рамках президентської програми «Велике будівництво», що триває на Тернопільщині, виділено кошти та розпочато будівництво загальноосвітньої школи першого ступеня з дошкільним закладом.

Товариство  АВАКС ПРОФ  з особливою турботою ставиться до нашого спільного майбутнього та майбутнього наших дітей. Тому такі проекти для нас завжди були цікаві і престижні. На початку травня 2020 року ТОВ «АВАКС ПРОФ» розпочав будівництво загальноосвітньої школи в селі  Підгороднє. Станом на сьогодні викопано котлован, закладено фундамент та вибудовано основу першого поверху, проведено масштабне перепланування території. Це все зроблено менше ніж за місяць.

При повному фінансуванні ТОВ «АВАКС ПРОФ» прикладе всіх зусиль, щоб завершити цей амбітний проект у визначені терміни. Результатом такої співпраці держави, громади та товариства «АВАКС ПРОФ» стане покращення життєвого рівня маленьких жителів села та їх батьків, забезпечення їм достатніх умов для навчання і особистого розвитку, ведення здорового способу життя без відриву від свого мальовничого та рідного села.