ТОВ «Авакс Проф» серед лауреатів благодійного проекту «Людина року – Меценат року»

ТОВ «Авакс Проф» серед лауреатів благодійного проекту «Людина року – Меценат року»

Цього року ТОВ «Авакс Проф» відзначене поряд з іншими лауреатами традиційного благодійного проекту «Людина–Меценат року». Як розповідає директор товариства Наталія Грохола, беручи участь у проекті впродовж останніх років, у підприємстві не мали на меті отримання відзнак чи публічної слави.

«Наше підприємство з 2014 року бере участь у благодійній програмі «Зірка мецената». Цьогоріч нас вперше запросили на відзначення у номінаціях «Благодійник року» та «Підприємство року», – розповідає Наталя Грохола. – Ми усвідомлюємо, що наш внесок – це «крапля в морі», проте такі відзнаки додають наснаги. Для мене наша медаль – це нагадування про те, що не можна зупинятися, що потрібно долучатися до благодійних проектів і надавати посильну допомогу потребуючим. Якщо ми допомогли комусь хоча б трішечки, то все недаремно».

Як розповіла пані Наталя, грошові внески, які надає товариство у рамках участі в проекті, передаються на лікування діткам із онко- та кардіозахворюваннями. Потім організатори проекту інформують про те, кому ці кошти допомогли впродовж певного періоду. Втім, хизуватися цим у ТОВ «Авакс Проф» не хочуть . Тут вважають, що допомагати потрібно мовчки і робитимуть це надалі не для подальших перемог, а за покликом серця.