ТОВ «Авакс Проф» покращило екологічну ситуацію в Хоросткові, відремонтувавши очисні споруди

ТОВ «Авакс Проф» покращило екологічну ситуацію в Хоросткові, відремонтувавши очисні споруди

На початку 2016 року у Хоросткові відкрили та освятили очисні споруди, які збудовані фахівцями ТОВ «Авакс Проф».

Реалізувати  цей проект з реконструкції вдалося завдяки  співфінансуванню місцевого бюджету Хоросткова,  фонду обласної ради та Державного фонду регіонального розвитку.

Очисні споруди  в Хоросткові знаходяться в центральній частині міста і упродовж останніх років  стоки потрапляли у річку, забруднюючи її. Відтак фахівці ТОВ «Авакс Проф» провели ґрунтовну роботу, яка тепер сприяє захисту навколишнього середовища.

Завдяки професіоналізму та достатньому технічному оснащенню з того часу у цьому містечку силами працівників товариства було здійснено капітальні роботи ще на двох об’єктах: ТОВ «Авакс проф» виступили головним підрядником при здійсненні капремонту покрівель школи-гімназії, а також школи №2 – опорної школи у центрі Хоросткова.

  • За час нашої співпраці можу сказати, що працюють у ТОВ «Авакс проф» якісно, дотримуються свого слова у межах укладеного договору. Словом, зарекомендували себе, як надійні партнери. Дуже добре, що це велике підприємство охоплює багато напрямків та має велику матеріально-технічну базу, – каже міський голова Хоросткова Степан Гладун.