Будівництво першої черги “Водна арена “Тернопіль” на завершенні

Будівництво першої черги “Водна арена “Тернопіль” на завершенні

Карантинні заходи вплинули на всю економіку України та на певний час обмежили роботу підприємств. Не виключенням стало і ТОВ «АВАКС ПРОФ», але не зважаючи на обставини ми продовжуємо виконання робіт щодо завершення реконструкції І-пускового комплексу гідротехнічних споруд веслувального каналу “Водна арена “Тернопіль”.

Будівельні роботи І черги виконано на 80 %. Сьогодні інтенсивно ведуться будівельно-оздоблювальні роботи, що мають завершитись у вересні місяці, за умови повного фінансування І черги проекту. Нагадаємо, спорудження «Водної арени» відбувається на умовах співфінансування за кошти бюджету Тернопільської громади та за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Тому мерія міста та управління капітального будівництва Тернопільської ОДА постійно контролює хід та якість робіт, приймає участь в обговоренні та вирішені проблем, що виникають в ході робіт.

Колектив ТОВ «АВАКС ПРОФ» завжди підтримував нові проекти, що покращують інфраструктуру нашого «файного» міста. Реалізація даного проекту сприятиме розвитку дитячо-юнацького спорту, підготовки національних збірних команд з веслувальних видів спорту, риболовного спорту, а також проведенню спортивних змагань міжнародного та національного рівня, що забезпечить не лише соціальний, а й економічний ефект для міста та громади в цілому.