Прибирання міста від сміття

Прибирання міста від сміття

Утримання в належному стані території та використання її за призначенням відповідно до генерального плану населеного пункту та правил благоустрою території населених пунктів, а також санітарне очищення території, збереження та утримання в належному стані це є наше завдання і ми готові ТОВ «АВАКС ПРОФ» це завдання виконувати щоденно. Але в одночас необхідно пам’ятати, що місто є живим організмом, який постійно продукує сміття і тому потребує постійного прибирання міста. Тому ми забезпечуємо чистоту і належний санітарний стан який здійснюється на межі закріпленої для прибирання території.

Прибирання вулиць, майданчиків та зупинок громадського транспорту, мостів, тротуарів і газонів, площ, парків, скверів та територій, які до них прилягають, виконується ТОВ «АВАКС ПРОФ»
Прибирання вулиць, доріг, тротуарів проводиться щодня до ранку ТОВ «АВАКС ПРОФ», а також вулиці з інтенсивним рухом транспорту, які потребують інтенсивного прибирання ми прибираємо спеціалізованим транспортом.

В зимовий період передбачається прибирання територій, вивезення снігу, сміття, оброблення тротуарів та доріг сумішшю проти ожеледиці як транспортом так і прибиральниками території. Прибирання та вивезення снігу та льоду проводиться теж за допомоги прибиральників території і техніки ТОВ «АВАКС ПРОФ» .З проїжджої частини вулиць, доріг, тротуарів починається негайно із початком снігопаду та проводиться безперервно до закінчення снігопаду у першу чергу з зупинок громадського транспорту, вулиць та доріг, по яких проходять маршрути транспорту громадського користування, для запобігання утворення снігового та льодового покриття.


Зібраний сніг вивозиться відповідно ТОВ «АВАКС ПРОФ» у виділені місця для снігових звалищ. Також за допомогою наших прибиральників ми забезпечуємо прибирання снігу та посипання піском тротуарів, пішохідних доріжок, які прилягають до будинків, споруд, кіосків. Санітарне утримання (очищення) території міста, збирання та вивезення твердих побутових та великогабаритних відходів. Усі види відходів та сміття ми збираємо у спеціальні сміттєзбиральники (контейнери), які встановлюються у необхідній кількості згідно з нормами накопичення. Контейнери ми пофарбували та підтримуємо їх в належному технічному стані.

Вилучення вуличного змету та сміття проводиться за системою планово-регулярного очищення, яке здійснюється ТОВ «АВАКС ПРОФ» в відповідному порядку згідно графіку руху спеціального автотранспорту, який погоджено з УЖКГ,Б та Е на підставі укладених договорів.
Вуличне сміття ми ТОВ «АВАКС ПРОФ» вивозимо щоденно та знешкоджуємо, вивозимо з міста, на спеціально відведені ділянки.