Чисте місто Тернопіль – справа кожного з нас!

Чисте місто Тернопіль – справа кожного з нас!

Комфорт жителів в м.Тернополі це робота ТОВ «АВАКС ПРОФ» .

Ми давно звикли до того, що в нашому місті повинні бути розчищені тротуари та проїзджа частина і прибране сміття. Але, частіше за все, не задумуємося над тим, яка величезна кількість людей задіяна в тому, аби нам із Вами було комфортно жити й працювати. Однією з ключових тем, які найчастіше обговорюються жителями, залишається утримання вулично – дорожньої мережі міста та пов’язані з нею проблеми. Не секрет, що їх і справді є чимало, якщо ж говорити про тернопільські реалії, то й наше місто має проблеми, але ТОВ «АВАКС ПРОФ» невпинно шукає шляхи їхнього вирішення.

«На запитання:  «А що робить для Тернополя ТОВ «АВАКС ПРОФ»? відповідаємо: «Працюємо, не покладаючи рук»,і це дісно правда, знаючи який це нелегкий труд.

На даний час ТОВ «АВАКС ПРОФ», яке має на утриманні вулиці міста, здійснює прибирання , забезпечує збір та вивезення вуличного змету,сміття з міста. Аби надовго забезпечити своєчасну, регулярну та якісну роботу, ми Тернополяни повинні пам’ятати, що успіх цієї справи залежить не тільки від ТОВ «АВАКС ПРОФ» а й від самих городян, їхнього еколого-культурного виховання та бажання жити комфортно.

ТОВ «АВАКС ПРОФ» має позитивні результати, які показали працівники підприємства протягом останніх місяців роботи і які є прикладом того, що розумний підхід до господарювання може дати помітні зрушення у всій комунальній системі.

Директор підприємства ТОВ «АВАКС ПРОФ» зауважив, що переймаються досвіди європейських країн, аналізуються проекти щодо покращення роботи в житлово-комунальній сфері та належного утримання і хорошого догляду, за допомогою людей та техніки. Звичайно ж, ТОВ «АВАКС ПРОФ» робитиме все для забезпечення чистоти нашого міста. Як бачимо, попереду ще дуже багато роботи.

Директор ТОВ «АВАКС ПРОФ» Грохола Наталія Мирославівна користуючись нагодою та з приводу свята Зими – 2017р, яке відбудеться 11.02.2017р привітала усіх своїх працівників команди, гостей та мешканців нашого міста, котрим вдячна за спільну роботу на благо тернополян та висловлює слова щирої подяки за сумлінну і плідну працю, за золоті руки, які створюють затишок у місті, прагнучи зробити наше місто чистішим, охайнішим, комфортнішим.

З цієї нагоди вдячне керівництво ТОВ «АВАКС ПРОФ» запрошує скуштувати страви з польової кухні своїх працівників та всіх бажаючих мешканців та гостей міста які прагнуть змін щодо покращення добробуту.